Casatorii

Comunicat privind oficierea căsătoriei

 

Oficierea căsătoriei la sediul Stării Civile Iaşi se realizează în interior în prezența a cel mult 32 de persoane, inclusiv personalul tehnic (fotograf, cameraman, etc.).


Evenimentul are loc cu respectarea regulilor de protecţie sanitară şi distanţare socială, stabilite pentru prevenirea răspândirii Covid-19. Este obligatorie purtarea măştii în interior astfel încât să acopere gura și nasul.


La intrarea în clădire, persoanele prezente sunt obligate să prezinte
 dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare/ rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore/ rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Totodată la intrarea în clădire este obligatorie dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant pe bază de alcool, pus la dispoziție de Starea civilă.

Serviciul de Stare Civilă

Adresa: Str. V. Alecsandri, nr.8,
Cod postal RO 700054;

Contact:

Serviciul de Evidenţă a Persoanelor

Adresa: Iasi, IULIUS MALL - et. 2,
Bdul. Tudor Vladimirescu

Contact: