DLEP_IS Direcţia Locală de Evidenţă a Persoanelor Iaşi

Vize de resedinta

dlep iasi

Viza de Reşedinţă

  Înainte de întocmirea dosarului pentru eliberarea actului de identitate vă recomandăm să citiţi rubrica Informatii generale despre actul de identitate.  Menţiunea privind stabilirea reşedinţei se înscrie la cererea persoanei fizice care locuieşte mai mult de 15 zile la adresa la care are locuinţa secundară. Nu poate fi înscrisă în actul de identitate menţiunea privind reşedinţa, dacă în RNEP sunt înregistrate mai (...)

18.03.2011

dlep iasi

Anunț informativ - noi reglementări privind înscrierea reședinței

Temei legal: Art. 31  -  32 din O.U.G. nr. 97/2005 privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români, republicată, cu modificările și completările ulterioare: ART. 31 (1) Menţiunea privind stabilirea reşedinţei se înscrie la cererea persoanei fizice care locuieşte mai mult de 15 zile la adresa la care are locuinţa secundară. (2) Menţiunea privind stabilirea reşedinţei se acordă pentru perioada solicitată, (...)

01.08.2023

dlep iasi

ATENȚIE! Depunerea cererii LA EVIDENȚA PERSOANELOR SE FACE DOAR prin PROGRAMARE ON-LINE

  Cetăţenii români nu pot avea în acelaşi timp decât un singur domiciliu şi/sau o singură reşedinţă. În cazul în care aceştia deţin mai multe locuinţe, îşi pot stabili domiciliul sau reşedinţa în oricare dintre ele. Ce este reşedinţa Reşedinţa persoanei fizice este acolo unde declară că are locuinţa secundară, alta decât cea de domiciliu. Cine poate solicita înscrierea menţiunii de stabilire a reşedinţei Persoana (...)

21.05.2020

vize de resedinta de la 1 la 4 din 4
<<<1>>>

Serviciul de Stare Civilă

Adresa: Str. V. Alecsandri, nr.8,
Cod postal RO 700054;

Contact:

Serviciul de Evidenţă a Persoanelor

Adresa: Iasi, IULIUS MALL - et. 2,
Bdul. Tudor Vladimirescu

Contact:

Instrumente de accesibilitate

Mărime text